GROOT GEMAK

EEN WERELDWIJDE COMMUNICATIEKABELLEVERANCIER

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Certificaten
Van goede kwaliteit Cat5e Lan Kabel voor verkoop
Van goede kwaliteit Cat5e Lan Kabel voor verkoop
Klantenoverzichten
Dank voor uw vriendelijke hulp, en de kabels reeds in ons pakhuis met hoge snelheidstranscation en kwaliteit

—— Jeffery Jia

Wij hebben de aanzetten ontvangen en wij zijn gelukkig met de kwaliteit, zodat zal ik een grotere hoeveelheidsorde regelen en zou het spoedig moeten hebben klaar om naar u te verzenden en een overeenkomst te schikken.

—— Andreina

Wij zijn tevreden met het ontvangen van de kabels en lieten neer me niet. Hoop onze samenwerking tussen bedrijvenrelatie en meer zal houden. Dank u

—— Rouya

Ik ben online Chatten Nu

Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd
Overzie van GrandEase Receptie Meeting Room verkoopbureau GITEX in de Verenigde Arabische Emiraten GITEX in de Verenigde Arabische Emiraten Afriacom 2016 in Cape Town van Zuid-Afrika Tentoonstellingsbeeld

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Groot Gemak
Aantal werknemers : 101~200
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-19,000,000
Opgericht Jaar : 1993
Export pct : 70% - 80%

KLANTENtevredenheid EN DE VERKOOPdienst

 

De kwaliteit en de veiligheid van producten zijn een prioriteit voor GROOT GEMAK. Zo waarborgt onze groep de costomernadruk en de klantentevredenheid en is actief betrokken bij de bestrijding van het vervalsen.

 

VERZEKER KLANTEN DE ERVARING VAN DE GENOEGENdienst HEBBEN EN DE TEVREDEN

 

Klantentevredenheid het volgen verstrekt essentiële gegevens om producten en de diensten te verbeteren, en voorlichting van klantenbehoeften te bereiken. Daarom is het verzekeren before and after de verkoopdienst één van prioritaire van het GROTE GEMAK waarden.

 

Onze groep heeft zijn goede reputatie aangezien een groot leverancier door van klantenklachten te behandelen opgevoerd, leverend vóór de uiterste termijnen zijn klanten veronderstelt, en constant verbeterend klantenrelaties.

 

KWALITEITSwaarborg

 

Dank u voor het kiezen van en het steunen van onze producten!

Om productenkwaliteit, de duidelijke verantwoordelijkheid van koper en verkoper, en de productveiligheid te verzekeren, maken wij de volgende belofte:

Eerst, door principe worden de producten vervaardigd door technisch Spec. van de klant. Nadat de klant de productsteekproef begaat, bieden wij formeel producten aan, verzekeren de regelmatige en geleidelijk aan stijgende kwaliteit.

 

Ten tweede, voorziet de leverancier het exemplaar van de technische beschrijving van de producten van officieel zegel dat aan de koper wordt gestempeld. De leverancier zorgt ervoor dat de producten aan de officiële kwaliteitsnorm voldoen en van qualiyy product de oorzaak is, indien nodig verstrekt de noodzakelijke kwaliteitsinformatie.

 

Ten derde, zijn de opslag en de verzekerde bewaringsvoorwaarde vermeld op het productpakket, om de productkwaliteit te verzekeren de koper het moet strikt volgen, of verantwoordelijk voor het veroorzaakte kwaliteitsprobleem is.

 

De klant klaagt wegens de problemen van de productkwaliteit, zullen wij GROOT GEMAK actief samenwerken om het behoorlijk op te lossen. Als het inderdaad de verantwoordelijkheid van onze fabriek is, zullen wij volledige verantwoordelijkheid en uitgave dragen.

 

 

 

Contactgegevens
Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd

Tel.: 86-757-28380368

Fax: 86-757-28380359

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)