GROOT GEMAK

EEN WERELDWIJDE COMMUNICATIEKABELLEVERANCIER

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd

Certificaten
Van goede kwaliteit Cat5e Lan Kabel voor verkoop
Van goede kwaliteit Cat5e Lan Kabel voor verkoop
Klantenoverzichten
Dank voor uw vriendelijke hulp, en de kabels reeds in ons pakhuis met hoge snelheidstranscation en kwaliteit

—— Jeffery Jia

Wij hebben de aanzetten ontvangen en wij zijn gelukkig met de kwaliteit, zodat zal ik een grotere hoeveelheidsorde regelen en zou het spoedig moeten hebben klaar om naar u te verzenden en een overeenkomst te schikken.

—— Andreina

Wij zijn tevreden met het ontvangen van de kabels en lieten neer me niet. Hoop onze samenwerking tussen bedrijvenrelatie en meer zal houden. Dank u

—— Rouya

Ik ben online Chatten Nu

Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd
Overzie van GrandEase Receptie Meeting Room verkoopbureau GITEX in de Verenigde Arabische Emiraten GITEX in de Verenigde Arabische Emiraten Afriacom 2016 in Cape Town van Zuid-Afrika Tentoonstellingsbeeld

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Groot Gemak
Aantal werknemers : 101~200
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-19,000,000
Opgericht Jaar : 1993
Export pct : 70% - 80%

Communicatie van het het Districts is Groot Gemak van Shunde van de Foshanstad Kabelco., Ltd een provinciale high-tech onderneming, één van de ondergeschikten van Co. van de het Gemakgroep van Guangdong Groot, Ltd. Wij bepaalden van in het centrum van de Delta van de Parelrivier met ontwikkeld verkeer de plaats, informatie, economie -De Provincie van Guangdong, Shunde-District. Wij worden opgericht in 1993, en hoofdzakelijk in onderzoek/opbrengst/van het verkoop „Grote Gemak“ merk communicatie telefoonkabel, vezel optische kabel, digitale kabel en breedbandkabel ect.

Onze kabels worden wijd gebruikt door China Telecom, China Mobile, China Unicom, TV-netwerken en toegepast op aantallen nationale bouwprojecten. Wij moeten trots een marktleider in de communicatie kabelindustrie zijn en eerbare titels als van de Zeer belangrijke Ondernemings met Productinnovatie“ van de de Particuliere onderneming“ „Uitstekend Kwaliteit“ van de „Guangdong „van Guangdong kwaliteit-Prijzenswaardige Ondernemings“ „Shunde Product en „High-tech Onderneming“ top 10 ontvangen.

De „welwillendheid“ als kern van onze ondernemingscultuur, oprecht zorgpersoneel, neemt de groei en de ontwikkeling van werknemers als onze eigen verantwoordelijkheid. De verplichting te bouwen inspireert personeelspotentieel, om werknemers te helpen slagen, werknemers voorzien van het platform van de carrièreontwikkeling en de grotere ontwikkelingsruimte tot stand brengen, om werknemers aan te moedigen om onophoudelijk te verbeteren, om hun uitvoerige kwaliteit en levensstandaard te verbeteren.

Wij hangen concept „integriteit aan en win-win“, nemen de totstandbrenging van de belangen van klanten als deel van onze verantwoordelijkheid, door het voorzien van klanten van uitstekende producten en de gepersonaliseerde innovatieve diensten, kunnen hen de tevredenheid voorbij hun verwachtingen brengen. Met steun van onze producten en dienst, kunnen de klanten succes ontwikkelen, onophoudelijk uitbreiden en bereiken.

Kijkend aan de toekomst, Mensen“ ononderbroken vooruitgang van het zelf-verbeterings de de „Grote Gemak, die op China wordt gebaseerd, kijkt rond de wereld, breid markten actief overzee uit, creeer de toekomst met technologie en wijsheid, met de gepersonaliseerde kwaliteitsdienst en de uitstekende producten aan de dienst wereldwijd, bereiken succes samen met klanten, bevorderen de gemeenschappelijke vooruitgang van de industrie, om het populaire en respecteerde product en de providers van de wereld te worden.

Contactgegevens
Grand Ease Communication Cable Co ., Ltd

Tel.: 86-757-28380368

Fax: 86-757-28380359

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)